DELUXEAPARTMAN – NYÍREGYHÁZA

Nyaralás gyerekkel? Nem gond!


Két dolog nagyon fontos, amikor családi nyaralást szervezünk. Az egyik a megfelelő úti cél kiválasztása, a másik pedig az, hogy az adott helyszínen megtaláljuk a számunkra legideálisabb szálláshelyet.

Jó hírünk van! Mindkettőben tudunk segíteni!

Ha izgalmas és családbarát helyszínt keres, akkor Nyíregyháza a tökéletes választás. Ha pedig Nyíregyháza, akkor szálláshely szempontjából a Deluxeapartman az a hely, amely családja minden igényét kielégíti majd!

Több turisztikai sikert is magáénak tudhat Nyíregyháza. A szabolcsi megyeszékhely harmadik alkalommal lett az Év Városa az Utazó Magazin szakmai és olvasói döntése alapján.

Természetesen Nyíregyháza rá is szolgált a kitüntető címre, ugyanis a város és Sóstógyógyfürdő is fantasztikus fejlődésen ment át az elmúlt években.

SÓSTÓ-ZOO


Nyíregyháza egyik legismertebb nevezetessége a Nyíregyházi Állatpark, más néven a Sóstó-Zoo. A várostól 5 km-re, egy 30 hektáros területen világrészek fogadják a látogatókat, hogy végigjárhassák a Földet, megfigyelhessék,miként élnek a világ különböző vidékein az állatok.

Kicsiknek és nagyoknak is élvezet legalább egy napot eltölteni itt, de sokak számára még ez is kevés, hogy bejárják a teljes területet.

Ha az Állatparkot bejártuk, várnak az újabb izgalmas programok, hiszen közvetlenül a Sóstó-Zoo mellett található a csodálatos környezetű sóstói tó, melynek vízterülete közel 9,5 hektáron terül el.
A tó egyik része csónakázótóként funkcionál, másik része pedig Tófürdő formájában várja a fürödni vágyókat.

A strandolás élményéhez kapcsolódóan mindenképp meg kell említenünk a Fürdőházat és az Aquarius Élményfürdőt is, amik szintén a közelben találhatóak.

Miután végigjártuk ezeket a csodás helyszíneket, szükségünk lesz egy olyan helyre, ahol ki tudjuk pihenni magunkat és fel tudunk készülni a következő eseménydús napra.

Erre a célra ajánljuk nyugodt szívvel a Gyógyfürdőtől 5 percre található Deluxeapartmant. A modern és elegáns szálláshely hatalmas kerttel és saját parkolóval várja az ideérkezőket. A 2 szintes apartmanban 3 szoba található, ami 8 fő befogadására alkalmas.

Nagyon családbarát kialakítású, az etetőszéktől a gyerekágyon át a tejmelegítőig minden fontos kellék megtalálható, így elsősorban kisgyerekes utazók számára ideális választás.

A Deluxeapartman kertjében található egy kis tó és egy fedett terasz, amely grillezési lehetőséget is kínál. A helyszíni magánparkolót a vendégek díjmentesen használhatják, valamint a szálláshely egész területén ingyenes WI-FI biztosított.


A házi kedvenceket sem kell otthon hagyni, hiszen az apartman teljes mértékben állatbarát.

A szálláshely 2013 óta üzemel, az elmúlt 5 évben a vendégek elégedettsége töretlen, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy elnyerte 2014-ben és2017-ben is a Szállás.hu Év Szállása díjat, valamint az elmúlt 2 évben megkapta a Szenzációs és a Ragyogó címeket is a portál látogatóitól.